Bageri

 

Med forbrugeren i centrum

Godt og solidt håndværk skal udvikles, så det følger med tiden og opfylder forbrugernes forventninger til bekvemmelighed, prisniveau og ernæringsforhold. For alt er i bevægelse, og det er vigtigt at være på forkant med udviklingen.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til bageri. I fællesskab med vores kunder finder vi den    rigtige sammensætning, der skaber de kvalitetsprodukter, som forbrugerne efterspørger.

Moderne forbrugere er kvalitetsbevidste og stiller store krav til bagværk. De efterspørger kalorielette alternativer og altid friskt og nybagt brød med tilstrækkelig holdbarhed. Det har skabt spændende nye produkter og koncepter, såsom friskbagt bake-off og sunde fastfood-produkter ’to-go’. 

Men det er en udfordring at lave en funktionel dej, som kan klare for-bagning, nedfrysning, opvarmning eller slut-bagning for til sidst at fremstå attraktivt for forbrugerne.

 

 

Og der er mange spørgsmål at besvare, f.eks.:

  • Hvordan kan opskrift- og procesomkostninger reduceres?
  • Hvornår skal smag, udseende og tekstur i slutproduktet raffineres?
  • Hvordan kan holdbarhed, stabilitet og den ernæringsmæssige værdi forbedres?
  • Hvilke alternativer kan erstatte bærende ingredienser?
  • Hvornår skal produktet være fri for allergener, konserveringsmidler eller andet?

 

  • I hvilken retning skal nye trends og muligheder søges?
  • Hvorledes kan anprisningsmuligheder udnyttes og kommunikeres?
  • Hvad er emballagens barriereegenskaber?
  • Hvordan tilpasses emballagen, så den lettere åbnes og genlukkes?

 

Procudan rådgiver om processer, sammensætning af ingredienser og den rigtige emballage til forbrugeren

Vi ved, hvordan velsmag, den rette tekstur og perfekt ydeevne findes i en kombination af ingredienser og emballage, der tilsammen skaber de kvalitetsløsninger, som forbrugerne efterspørger.

Se bageriudvalget

 

Kontakt os

- så udvikler vi sammen løsningerne

Smart og velovervejet emballage

Emballagen er afgørende for at beskytte produktet, forlænge holdbarheden og bevare friskheden. Og hvad med forbrugerens behov? Alt afhængig af slutproduktet er det muligt at vælge frit indenfor både plast og papir – med hver deres fordele, og med funktionelle tilvalg som f.eks. genluk.

Smart og velovervejet emballage hører tæt sammen med optimeret produktion. Emballage har stor indflydelse på arbejdsgangen på lager og produktionsudstyr. Med det rigtige emballagevalg er det muligt at optimere arbejdsgangene, så tømning, flytning og stabling foregår effektivt, praktisk og ikke mindst sikkert.

Uanset emballagetype tager Procudan altid udgangspunkt i slutproduktet. Kundens behov og ønsker vurderes nøje sammen med pakningsbehov, design og forbrugernes oplevelse. Sammen udvikler vi løsningen – gerne i kombination med fødevareingredienser.

Procudan har styr på lovgivningen om fødevarekontaktmaterialer.

 

Fra bagværk til mesterværk

Sammensætningen af ingredienser åbner for en verden af muligheder, der løfter godt bagværk til mesterværk. Ændrede bageriprocesser med en højere grad af automatisering, hvor dejen bliver udsat for flere mekaniske påvirkninger, stiller krav til dejens funktionelle egenskaber.

Med de rigtige valg er det f.eks. muligt at styrke dejens netværksstruktur, lave ensartet bagværk og forsyne forbrugerne med brød og kager i verdensklasse.

Dyk ned i vores udvalg af ingredienser til bageri. Vi tror på, at vi i fællesskab udvikler værdi, og at vi sammen skaber løsninger, der dækker behovet for bageriingredienser – og for indpakningen af slutprodukterne.

Procudans fødevareingredienser er på højeste niveau for fødevaresikkerhed (GFSI).

 

Læs om hvordan vi udvikler værdi i fællesskab!

 

En løsning der sparer tid, penge og plads 

Med Single Point Sourcing kan fødevareproducenter samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted.

Det reducerer antallet af leverandører og letter presset på kundens skrivebord, hvilket frigør ressourcer til f.eks. nytænkning og produktudvikling.

Skal vi tale sammen?

Viden og inspiration til den skandinaviske fødevareindustri