Cerealier

En verden af korn og gryn

Fra byg og rug til ris og couscousBoghvedehvedekim og almindelig hvedeHavrespeltkamut og majs. Cerealier er lige så forskellige som deres oprindelsessteder. 

Cerealier er rige på fibre og tilføjer både konsistens og karakter, der imødekommer forskellige fødevaretrends. Men cerealier smager ikke bare godt – de er også flotte at se på. Derfor anvendes de også som dekorativt drys.

Gode krummer og glade maver

Cerealiers indhold af naturlige fibre, mineraler og vitaminer bidrager til en nærende og energirig dag. Derudover indeholder cerealier proteiner og stivelse, hvilket tilføjer vigtige egenskaber til slutproduktet.

De forskellige kornsorters egenskaber varierer og afhænger blandt andet af glutenkvaliteten, ligesom den efterfølgende behandling af kornsorten har stor betydning for fiberindholdet.

Procudan kender til kornsorternes gode egenskaber. Når vores ekspertise kombineres med vores kunders faglige viden, kan vi i fællesskab skabe bagværk med krummer i og morgenmad, der gør maven glad.

Rene, naturlige fornøjelser

Det er en fordel at kende de ingredienser, der er rene fra naturens side. Cerealier findes både i konventionelleøkologiske og glutenfrie varianter, men det kræver kompetent rådgivning at finde frem til den rette kornsort og samtidig vide, hvordan den bedst forarbejdes.  

Procudan rådgiver om gryn- og kornsorters egenskaber, og med den baggrund viser vi vejen til naturlige fødevarer og rene fornøjelser.  

Ros til ris rughavre og spelt

… boghvedebygcouscousmajskamuthvede og hvedekim. Cerealier findes i mange forskellige varianter og forarbejdninger, der hver især bidrager med smag, konsistens og karakter til et hav af madvarer.  

Mulighederne er næsten uendelige, og fordelene er ikke til at tage fejl af. Cerealier er rige på fibre, mineraler, vitaminer og proteiner, og Procudan kender fordele og muligheder ved hver eneste gryn og kornsort.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter