Pharma

 

Produkter, alle kan få brug for

I lægemidler er den rette sammensætning af aktive stoffer og hjælpestoffer nøglen til produkter, som gør en forskel og redder liv. Medicin påvirker kroppen. Både i behandling og forebyggelse af sygdomme, men også til et bedre liv f.eks. med en kronisk sygdom.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballager til pharma, og vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab. Vi rådgiver om API’er og hjælpestoffer i individuelle recepter og den rigtige emballage til både slutproduktet og halvfabrikata.

Vi står inde for råvarer på GMP og GFSI-niveau.

 

 

Gå på opdagelse i vores udvalg til pharma

Indholdsstoffer med mening

I alle led af industrien arbejdes der intenst på at forstå og videreudvikle forståelsen af forskellige sygdomme. Målet er at udvikle løsninger, som effektivt behandler eller forebygger sygdomme. Det kræver forskning, udvikling og indholdsstoffer af højeste kvalitet.

Uanset hvordan et præparat tilføres kroppen har ikke bare de aktive stoffer men også hjælpestofferne en række funktioner. Kombinationen og koncentrationen er afgørende og kræver specialiseret ekspertviden.

På udkig efter
aktive stoffer?

 

En forbedret smag

Lægemidler er kemiske sammensætninger, og er derfor ikke skabt med smagen i fokus. Men oplevelsen kan med fordel gøres mere behagelig i form af både smag, duft og konsistens. Både smagsstoffer og sødemidler er muligheder når f.eks. tabletter overtrækkes.

En behagelig overflade gør det lettere at synke og kan samtidig maskere en eventuel bismag eller –lugt.

Kæledyr og husdyr

I fællesskab udvikler vi løsningerne indenfor både
medicin og kosttilskud.

 

En sikker emballage

Produktion af lægemidler udføres under høje kontrolforanstaltninger. Samme høje krav stilles til emballeringen, hvor fokus er på de rigtige barriereegenskaber. Ved behov kan et sterilt miljø sikres, så kontaminering undgås.

Procudan er eksperter i emballage til pharma. Vi tager altid udgangspunkt i behovet, når vi i fællesskab med vores kunder finder den optimale emballage – både til slutprodukter og til opbevaring på lagre mellem fremstilling.

En løsning der sparer tid, penge og plads 

Med Single Point Sourcing kan fødevareproducenter samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted.

Det reducerer antallet af leverandører og letter presset på kundens skrivebord, hvilket frigør ressourcer til f.eks. nytænkning og produktudvikling.