Pet food

Godt for dyr, nemt for forbrugeren

Energi fra kost er afgørende for fysisk og mental trivsel – det gælder for både mennesker og dyr.

Forbrugerne efterspørger næringsrige og smagfulde foderprodukter og godbidder til deres dyr. Det handler om god smag og tekstur samt den rette sammensætning af proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler for at opretholde en sund livsstil.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til pet food. I fællesskab med vores kunder udvikler vi den helt rigtige løsning, der skaber de kvalitetsprodukter, som forbrugerne efterspørger.

Emballagens konstruktion og design er vigtigt

Forbrugerne stiller krav til gennemtænkt emballage, der muliggør let håndtering af tunge sække og genlukning som er med til at sikre lang holdbarhed. De efterspørger godbidder der er smart og funktionel emballeret - gerne med et miljøvenlig islæt.

Det kræver øvelse at udvikle et design, der taler til forbrugerens følelser, så slutproduktet bliver det foretrukne valg.

F.eks. skal der svares på spørgsmål som:

  • Hvad er de aktuelle trends – og hvad siger de næste?
  • Hvordan skabes til det optimale design?
  • Hvordan fortælles anprisningsmuligheder bedst?
  • Hvad skal emballagens barriereegenskaber være?

 

  • Hvordan kan forbrugeren lettere løfte, åbne og genlukke?
  • Hvorledes kan opskrift- og procesomkostninger reduceres?
  • Hvornår skal smag, stabilitet, konsistens og holdbarhed optimeres og udvikles?

Procudan er eksperter i emballage og ingredienser til pet food

Vi ved, at forbrugerens gode mavefornemmelse dannes i et samspil af gennemtænkt emballage og rette ingrediensdeklaration. 

I fællesskab med vores kunder udvikler vi løsninger, som i forhold til både smag, udseende og ydeevne imødekommer forbrugernes efterspørgsel på kvalitetsløsninger.  

 Se udvalget til Pet food

 

Ingredienser til en næringsrig kost

Dyrs næringsbehov hænger sammen med aktivitetsniveau, kropsvægt og til dels muskelmasse. Det handler om alder, appetit og energibehov.

Den rette sammensætning af protein, fedt, kulhydrat, vitaminer og mineraler sikrer en optimal kost og et energidækkende foder til kæledyr og husdyr - bundet sammen af appetitvækkende smag.

Emballage, der understøtter kvalitet og indhold

Emballagen er den perfekte mulighed for at understøtte og komplementere slutproduktets kvalitet og indhold. Afhængig af slutproduktet sammensættes emballagen, med de rette barriereegenskaber for øje, så produktet beskyttes bedst muligt. Kundens behov og ønsker vurderes nøje sammen med pakningsbehov, design og forbrugernes oplevelse.

Til pet food er både plast og papir velkendte emballageløsninger. Godbidder præsenteres f.eks. ofte i mindre poser, som f.eks. Stand Up Pouch, eventuel med et vindue, der gør det muligt at se ind til slutproduktet.

Foder fås ofte i større sække, så det vigtigt, at emballagen understøtter en nem håndtering - det kan være afgørende i købsøjeblikket hos forbrugeren. For eksempel kan et bærehåndtag tilføjes for nemmere fragt, eller forskellige former for genluk i form af enten velcro, lynlås eller sliders.

Smart og velovervejet emballage hører også sammen med en strømlinet produktion af dyrefoder. Opskalering til storsække eller nedskalering af råvareemballagen kan effektivisere omkostningstunge processer og erstatte manuelle, tunge løft til gavn for arbejdsmiljøet. Med det rigtige emballagevalg er det muligt at optimere arbejdsgangene, så tømning, flytning og stabling foregår effektivt, praktisk og ikke mindst sikkert.

Procudan er eksperter i emballage til pet food. Vi tager udgangspunkt i slutproduktet og udvikler i fællesskab med vores kunder enestående emballageløsninger, som lever op til forbrugernes krav. Dyk ned i vores udvalg af emballager velegnet til dyrefoder.

En løsning der sparer tid, penge og plads 

Med Single Point Sourcing kan fødevareproducenter samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted.

Det reducerer antallet af leverandører og letter presset på kundens skrivebord, hvilket frigør ressourcer til f.eks. nytænkning og produktudvikling.