Food Supplement

Forbrugerens vej til livsstil i balance

En sund og varieret kost dækker kroppens basale behov. Men aldersbetingede behov, fysiologiske ændringer eller et aktivt valg af fødevarer betyder, at forbrugerne kan mangle elementer i kosten. Supplementet må findes et andet sted.

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til food supplement. I fællesskab med vores kunder udvikler vi den helt rigtige løsning, der skaber de kvalitetsprodukter, som forbrugerne efterspørger. Vi kender alle til den daglige vitaminpille, der tilfører ekstra vitaminer og mineraler til den brede befolkning. Men flere og flere forbrugere vælger en livsstil, hvor udeladelsen af bestemte fødevarer skaber et nyt behov. De efterspørger supplementer og substitutter som let skal indgå i en travl hverdag. Og det skal smage godt.

Det giver mulighed for nye koncepter og produktlinjer, der løser udfordringen med hurtig skiftende tendenser og den rette næringsværdi, der samtidig skal være attraktivt overfor forbrugerne.

Og spørgsmålene er mange, f.eks.:

  • Hvordan kan anprisningsmuligheder udnyttes og kommunikeres?
  • Hvad er de aktuelle trends – og hvad siger de næste?
  • Hvornår skal smag, udseende og tekstur i slutproduktet fornyes?
  • Hvordan kan holdbarhed, stabilitet og den ernæringsmæssige værdi forbedres?

 

  • Hvorledes kan recept- og procesomkostninger simplificeres?
  • Hvordan beskytter emballagen slutproduktet bedst?
  • Hvad gør, at emballagens design tiltrækker og tilpasses forbrugeren?

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til food supplement 

Vi rådgiver om bl.a.  kosttilskud, måltidserstatninger, snacks og forskellige delkomponenter til food supplement slutprodukter.

I samarbejde med vores kunder udvikler vi de kvalitetsløsninger, som forbrugerne efterspørger.  

 

Se vores udvalg til food supplement

En sund livsstil starter ved fødslen

I de første år udvikles kroppen mere end på noget andet tidspunkt i livet, og derfor er det vigtigt med kost, der passer til de skiftende behov. Det gælder både for modermælkserstatning og overgangskost.

Procudan er eksperter i næringsrige kvalitetsingredienser som bidrager med den nødvendige energi. I fællesskab med vores kunder finder vi den rette sammensætning af ingredienser, der udvikler unikke slutprodukter til hver fase.

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er børnenes sikkerhed.

Den gode smag kan tilsættes

Kosttilskud og diverse erstatninger skabes ofte med andre formål end god smag.

Men den gode smag kan tilsættes, så en uønsket smag maskeres. Der er flere veje f.eks. både kakao, smagsstoffer eller krydderiblandinger kan bruges til at camouflere den uønskede smag og/eller duft.

Kosttilskud til vores bedste venner?

I fællesskab udvikler vi løsningerne indenfor både kosttilskud og medicin til kæledyr og husdyr.

 

Mindre mangel

Kosttilskud har til formål at behandle og forebygge mangeltilstande. Alt efter den fysiske form og ønskede funktion stiller det høje krav til deklarationen. Tilførelse af protein til opbyggelse af f.eks. muskelmasse kan have valleproteinkoncentrat som bærende ingrediens, mens ’super foods’ kan baseres på f.eks. tranebær eller chiafrø. I både barer og mellemmåltider er konsistens og naturligvis smag afgørende.

Gå på opdagelse i vores udvalg af ingredienser velegnet til food supplement. Vi tror på, at vi i fællesskab udvikler værdi, og vi sammen skaber løsninger der imødegår forbrugernes efterspørgsel – også ved indpakningen af slutprodukterne.

Vi står inde for råvarer på GMP og GFSI-niveau.

Gennemtænkt emballage tilpasset slutproduktet

Slutproduktet er altid centrum for valget af emballage. Barriereegenskaber og den rette beskyttelse er nødvendig, mens design og gennemtænkte ’to-go’ løsninger kan gøre forskellen for mellemmåltider, barer og flere babymåltider. Uanset emballagetype – papir, plast eller støbt plast - stiller slutprodukter i pulverform høje krav til løsningen, for at bevare funktion, smag og duft.

Også i produktionen giver tilpasset emballageløsninger gevinst. Processer kan forbedres med gennemtænkt emballage ved f.eks. at opskallere emballagestørrelsen så trucks, kan håndtere det tunge arbejde effektivt.

Kundens behov og ønsker vurderes altid nøje sammen med forbrugerens oplevelse. Vi er eksperter i den rigtige emballageløsning, og i fællesskab med vores kunder skaber vi de unikke slutprodukter, som forbrugerne efterspørger.  

Procudan har styr på lovgivningen om fødevarekontaktmaterialer.

 

En løsning der sparer tid, penge og plads 

Med Single Point Sourcing kan fødevareproducenter samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted.

Det reducerer antallet af leverandører og letter presset på kundens skrivebord, hvilket frigør ressourcer til f.eks. nytænkning og produktudvikling.