Procudan repræsenterer producenten Couplet inden for dette produktområde.

Fondant Powder produceres af flydende saccharose og glucose, som efter blanding tørres til et fint pulver.

Fondant Powder har den fordel, at den giver den færdige glasur/fondant et mere glat, blankt og hvidt udseende. Den er nem at arbejde med i forhold til fondant i fast form, og den hverken krakelerer eller smelter.

Fondant Powder S11 indeholder mere saccharose og mindre glucose i forhold til S17.

Både S11 og S17 er fritaget for sukkervareafgift, da de ikke er i fast form (som traditionel fondantpasta).

Fordele ved S11:

  • klæber mindre til indpakningen
  • kort “bid”

Fordele ved S17:

  • mere skinnende/blank glasur
  • blødere glasur

SDG og SWI er specialudviklede fondantpulvere med unikke egenskaber.

Fordele ved SDG:

  • Fryse/tøstabil
    • Krystalliserer ikke
    • Opløses ikke under optøning
  • Klæber ikke til detailemballagen

Fordele ved SWI:

  • Klæber ikke til emballagen
  • Reduceret migrering af vand
  • Lang holdbarhed

Produkterne anvendes især inden for bageri-, konfekture- og iscremeindustrien.