Brug ærteprotein Pisane®B9 til at øge proteinmængden i barer eller bagværk

I løbet af de seneste år er brugen af ærteprotein i barer er vokset eksplosivt. Det nyeste skud på stammen er Pisane®B9, som er særdeles velegnet til barer med højt proteinindhold.

Fordelene er:

  • der optages mindre vand under blanding af recepten i forhold til andre proteinkilder
  • det er muligt at anvende en høj dosis, uden det kan smages eller påvirker teksturen
  • denne proteinkilde kan stå alene eller blandes med andre
  • Pisane®B9 blandes let med andre tørre ingredienser
  • mælkeprotein kan i visse opskrifter helt eller delvis erstattes
  • teksturen forbliver blød over tid

Har du behov for sparring til receptudvikling eller –optimering, så lad os bistå dig i processen. Ring på telefon 7550 8000 eller kontakt os via e-mail pro@procudan.com. Du kan også læse mere om ærteprotein her.

NB! Procudan kan også stå for indpakningen af din proteinbar – se emballage.